kaiguan-11
kaiguan-2
kaiguan-3
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Goleki conto gratis lan buku gambarGO

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd. dununge ing kutha Changzhou, provinsi Jiangsu, China. Iki minangka pusat delta kali sungai Yangtze ing China kanthi transportasi sing trep lan lingkungan logistik sing unggul. Kita minangka perusahaan teknologi pribadi profesional sing duwe pengalaman desain, pengembangan, ngasilake produk kemasan fleksibel.

Video tes tekanan
p3ro

Jelajahi KAMI UTAMA PRODUK

Fleksibel lan alus, Cepet lan entheng, nyuda biaya

kita saran kanggo milih
keputusan sing bener

  • Lini produksi
  • Kustomisasi sing fleksibel
  • Pangiriman Cepet

Lokakarya kita dilengkapi mesin set cetakan 4 set (Model 25A); 2 set mesin cetak injeksi horisontal 120g, 4 set mesin cetak injeksi vertikal 125g, 2 set mesin cetak injeksi vertikal 80g, 2 set mesin pembuat tas.

Kita bisa nyedhiyakake tas liter 1 liter nganti 50 liter ing kothak; Lan kita bisa nyedhiyakake cubitainer saka volum 1 liter nganti 25 liter.

Kita duwe stok kanggo kabeh tas ukuran standar. Jalur produksi kita bisa digunakake 24 jam.

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 8000

    PABRIK

    Perusahaan kalebu area 8000㎡
  • 60

    STAF

    Nduweni 60 karyawan
  • 12

    NGALAMI

    12 taun pengalaman produksi
  • 4000

    BENGKEL GRATIS

    4000㎡ kamar resik

Pasar lan Aplikasi

apa apa para pelanggan ujar?

  • Cyprus lau
    Siprus lau Hong kong SAR
    Kualitas apik banget. Kabeh bisa digunakake kaya sing dijelasake. Kantong vertikal nulungi nyuda biaya logistik nalika isih kuat lan angel
  • HattoriAkio Komura
    HattoriAkio Komura Singapura
    John pancen nulungi lan ngladeni para profesional kanthi komunikasi tanpa cacat. Kita mesthi bakal tuku saka dheweke maneh. Matur suwun dhukungan!

Enquiry kanggo dhaptar rega

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

TERBARUPAWARTA

ndeleng liyane
  • Tas kemasan kanggo hypochlo ...

    Pengaruh saka COVID-19, ana akeh permintaan produk antibakteri kayata disinfektan lan alkohol. Wiwit awal taun 2020, mesin kita kerja 24 jam saben dina kanggo pasar disinfektan asam alkohol lan alkohol. Kita ngirim luwih saka 100000 pcs ...
    maca liyane
  • Napa che cheeser?

    Iki produk anyar kanthi desain versi anyar. Kantong kasebut digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) ...
    maca liyane
  • Apa che cheseer

    Pelanggan liyane saya akeh nggunakake che cheseer kanggo ngisi produk cair. Banjur, apa sing dadi che cheseer? Iki minangka wadhah kemasan anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihane produk kemasan kaku utawa semi-kaku, sing ndadekake ...
    maca liyane