page_banner

20 kantong che cheeurer ing kothak

Katrangan singkat:

Kantong Cheentuer ing kothak minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer sing kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing nggawe alternatif sing sampurna kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

Kantong cheentuer ing kothak digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Cheentuers paling digunakake kanggo cairan cairan lan cair.

Lan bisa digunakake kanggo panganan lan minuman, kayata puree, saos, cuka, sake Jepang, susu, jus, anggur, bir, lsp.

Bisa ngemot bahan kimia, kalebu adesif, pertanian, deterjen, tinta, pelumas, cat, lapisan, minyak bumi, cairan pupuk, cairan, pembersih, alkohol, disinfektan asam hypochlorous, cairan, gel ultrasonik, reagen hematologi lsp.

Kosmetik lan barang perawatan pribadi, kayata pembersih, sampo, sabun cair, kondisioner, lotion bisa digunakake kanthi apik ing tas cekap che cheseer.

qw

Wadah kasebut entheng banget lan gampang ditangani.

  • Produk kasebut dilindhungi saka cahya lan udhara, sing ngidini nglindhungi kabeh sifat nganti rampung kabeh.
  • Desain sing lancar ngidini 99% cairan bisa dikosong.
  • Aliran output tetep lan tetep, tanpa gelembung udara utawa percikan.
  • Kantong tetep ora bisa obah ing njero kothak, mula nyegah tutup saka obah sajrone ngeterake.
  • Nyuda konsumsi plastik ing wadhah sing kaku.
  • Ngurangi volume kemasan, nalika kosong lan nalika kebak.
  • Penghematan sing cukup ing ruang lan biaya logistik lan lingkungan.
  • Kothak karton ngidini area permukaan sing gedhe kanggo komunikasi grafis.
  • Dhukungan teknis lan desain khusus.
20 liter cheertainer bag in box5
20 liter cheertainer bag in box0

Cheentuer dudu bag-in-box sing khas. Nyedhiyakake desain paket kanggo pelanggan sing ngatasi konstruksi bantal sing digunakake lan digunakake. Dikembangake kanggo mbentuk bentuk kothak, Cheentuer sing dipatenake unik ing desain lan konstruksi. Diproduksi nganggo gusset sisih sing "pas" ing kontainer, Cheentuer ngidini dispensasi lengkap kanthi gratis.

Kothak kasebut dirancang kanthi khusus. Amarga digawe saka karton, kabeh sisih bisa dicithak, sing menehi area komunikasi lan pariwara gedhe.

Nduweni macem-macem stopper, tutup lan katup.

5 liter ultrasound gel bag7
5 liter ultrasound gel bag6

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita