page_banner

Babagan KAIGUAN

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd.

Merek

Produsen produk KAIGUAN-Packaging

Pengalaman

12 taun pengalaman ing industri kemasan lingkungan

Kustomisasi

Kemampuan pangaturan dhewe sing canggih kanggo industri aplikasi tartamtu

Sapa kita

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd. dununge ing kutha Changzhou, provinsi Jiangsu, China. Iki minangka pusat delta kali sungai Yangtze ing China kanthi transportasi sing trep lan lingkungan logistik sing unggul. Kita minangka perusahaan teknologi pribadi profesional sing duwe pengalaman desain, pengembangan, ngasilake produk kemasan fleksibel.
Kita nggunakake teknologi canggih ing jagad iki, nggunakake bahan perlindungan lingkungan, nggawe inovasi teknologi produksi produk kemasan perlindungan lingkungan sing anyar.

about us1
cubitainer-511

Apa sing kita lakoni

Produk kemasan utama yaiku che cheseer (kantong vertikal ing kothak), cubitainer ldpe, wadhah banyu sing bisa diluncurake, kaleng jerry semi lipat lan mesin pengisi.
Minangka produk pengepakan anyar, tas cheentuer digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh. Iki minangka alternatif flatpack kanggo kemasan cair tradisional, nyedhiyakake mupangat saka kontainer kaku lan kelestarian fleksibel babagan persyaratan transportasi lan panyimpenan. Ngirit nganti 80-90% ing kapasitas gudang saliyane pangurangan biaya transportasi internal lan penghematan emisi CO2.
Kothak kasebut dirancang kanthi khusus. Amarga digawe saka karton, kabeh sisih bisa dicithak, sing menehi area permukaan komunikasi sing gedhe.
Perusahaan kita duwe kontrol ketat ing saben tautan kualitas produk wiwit awal. kita ngupayakake hubungan kerja jangka panjang lan stabil karo para pelanggan, ngaturake upaya supaya perusahaan entuk pembangunan jangka panjang.
Kanthi sikap terbuka lan tulus, kita ngarepake kabeh kanca supaya komunikasi lan investigasi ing perusahaan kita, nyedhiyakake informasi sing dibutuhake lan mbantu dheweke ngrampungake masalah desain.

 

AUDIT PELANGGAN

Muga-muga bisa nggawe kemitraan jangka panjang karo kabeh pangguna kanggo masa depan sing apik!

SERTIFIKAT

Pilih Kaiguan, pilih kualitas!

KAIGUANC1

Pameran

Kaiguan-sukses melu pameran!

Apa sing diomongake para pelanggan?

Kabutuhan lan saran pelanggan minangka kekuwatan utama kita, kepuasan pelanggan minangka tujuane.
Saiki kita ngarepake kerja sama sing luwih gedhe karo para pelanggan jaban rangkah adhedhasar bathi bebarengan.