page_banner

Adblue Jerry Bisa Wadah kanthi nozel

Katrangan singkat:

Ing pemurnian gas buntut mobil, adblue Jerry Can Container iki digawe saka poliethelin kapadhetan endhek lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

Wadah lan kothak uga didol kanthi kapisah.

Adblue Jerry Can Container kita cocog karo persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Yen sampeyan milih Kontainer adblue Jerry Bisa kanthi nozel

, sampeyan milih paket sing dibangun kanggo tahan kemasan kimia, nalika ngresiki gas buntut mobil.

Kapasitas Ukuran mbukak (mm) Jumlah (pc) Ukuran produk (mm) Ukuran paket (mm)

5L

φ32

300

175x175x175

640 * 390 * 580

10L

φ32

      200

230x230x230

650 * 450 * 400

18L

φ32

200

275x275x275

650 * 450 * 400

20L

φ32

200

295x275x275

650 * 450 * 400

Adblue Jerry Can Containers with nozzle7
Adblue Jerry Can Containers with nozzle6

Mupangate saka adblue Jerry Can Wadah, kanggo ngresiki gas buntut mobil.

  • Bisa dilipat kanggo disimpen, nyuda akeh ruang panyimpenan sing dibutuhake dibandhingake kaleng logam lan wadhah plastik sing kaku.
  • Iki dirancang resin kanggo nggawe kontainer kanthi asam unggul, alkali, banyu, asor lan tahan adhem.
  • Paket sing entheng lan gampang ditangani sing nyedhiyakake keterampilan kerja sing apik lan bisa digunakake kanthi macem-macem jinis aksesoris kanggo pouring konten sing gampang lan gampang.
  • Ing produk sing ramah lingkungan, wadhah njero ora ngetokake gas sing mbebayani sajrone pembakaran lan kothak karton njaba bisa dipisahake kanggo nyuda, digunakake maneh lan didaur ulang.
Adblue Jerry Can Containers with nozzle4
Adblue Jerry Can Containers with nozzle5
  • Volume saka 1 nganti 25 liter
  • Werna alami
  • Assembled Cubitainer ngemot Kubus sing gedhe sing dilebokake ing over-pack sing bergelombang
  • Gagang cetakan
  • Tarik spout lan tuang deterjen, gel lan produk reresik.
  • Karton khusus
  • Insert LDPE; overboard serat ;
  • Gampang dikirim, ditangani lan diwutahake.
  • Cepet lan entheng, nyuda biaya transportasi lan biaya panyimpenan;
  • Cairan mili ing aliran terus-terusan saka garis mandhiri.
  • Ketemu spesifikasi FDA.
凯冠产品详情图changed

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita