page_banner

Wadah banyu sing bisa dibuwang BPA (kanthi Spigot)

Katrangan singkat:

RASA HEBAT GRATIS OLEH GRATIS:

l Plastik LDPE digawe kanthi bahan baku Jepang paling apik.

l Ramah lingkungan ora beracun

l Ora ana BPA PVC utawa DEHP

l Ora ana ambu plastik plastik

l Rasa banyu ora bakal kena pengaruh

l Transparan

 

Macem-macem Pilihan Kapasitas: 5L 10L 20L.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Panggunaan ruangan, Darurat & Saben Dina:

Wadah banyu sing bisa dibuwang, cocog kanggo kegiyatan ing njobo, kayata backpack, camping, hiking, menek, berburu, bisa mbantu sampeyan nyimpen kabeh banyu sing dibutuhake kulawarga kanthi cepet lan aman nalika ana darurat utawa bencana alam kaya prahara, angin topan, gempa , geni, banjir utawa kekeringan. Uga cocog kanggo dienggo saben dinane, kayata banyu darurat mobil & stasiun ngumbah tangan ing acara lan festival. Ngangkut banyu akeh kanthi gampang.

Spigot anti bocor: Desain faucet unik, spigot sing dirancang gampang / mati, Nyegah bocor kanggo nggawa banyu, ora rame kanggo nyebarake banyu ing endi wae, sampeyan bisa ngontrol aliran banyu kanthi cepet, gampang digunakake.

app

l Desain Lipat sing bisa dilipat, Portable, Cahya, Kompak & Reusable.

l Tetep alus lan fleksibel sanajan adhem durung tetep wujud.

l Gampang diisi, garing, saluran lan digunakake maneh.

l Gagang cetakan alus nggawe pegangan lan transportasi gampang.

l Dilipat supaya bisa disimpen lan entheng kanggo ditahan ing tas ransel utawa ing mobil sampeyan.

BPA Free Collapsible Water Container (with Spigot)7
BPA Free Collapsible Water Container (with Spigot)6

Kantong panyimpenan banyu penting banget kanggo urip saben dina lan kahanan darurat. Yen infrastruktur banyu ing kutha sampeyan mandheg mandheg, kepiye sampeyan bakal ngombe utawa ngresiki?

Yen ana angin topan, puting beliung, banjir, geni, kekeringan, gempa bumi, apa sing bakal sampeyan gunakake kanggo nyimpen banyu kanggo nyukupi kebutuhan banyu sampeyan?

Wadhah panyimpenan banyu sing bisa dilipat bakal nyedhiyakake persiapan darurat sing paling penting kanggo peralatan sing nylametake nyawa!

Wadhah sing nganggo gagang yaiku bahan LDPE berkualitas tinggi, wadhah polietilen tingkat bebas panganan lan wadhah plastik sing ora beracun.

Kantong banyu sing bisa dilipat yaiku tas panyimpenan banyu sing bisa dilipat, entheng, portebel, awet, bisa digunakake maneh, cocog kanggo papan apa wae, gampang dipasang lan digunakake.

asa

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori