page_banner
  • 20 liter cheertainer bag in box

    20 kantong che cheeurer ing kothak

    Kantong Cheentuer ing kothak minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer sing kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing nggawe alternatif sing sampurna kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kantong cheentuer ing kothak digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

  • 5 liter ultrasound gel bag

    Kantong ultrasonik 5 liter

    Tas gel ultrasonik 5 liter minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer sing kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing ndadekake alternatif sing cocok kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kantong ultrasonik 5 liter digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

  • Adblue packaging

    Kemasan adblue

    Kantong kemasan adblue ing kothak minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing ndadekake alternatif sing cocog kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kemasan adblue digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.