page_banner
  • BPA Free Collapsible Water Container (with Spigot)

    Wadah banyu sing bisa dibuwang BPA (kanthi Spigot)

    RASA HEBAT GRATIS OLEH GRATIS:

    l Plastik LDPE digawe kanthi bahan baku Jepang paling apik.

    l Ramah lingkungan ora beracun

    l Ora ana BPA PVC utawa DEHP

    l Ora ana ambu plastik plastik

    l Rasa banyu ora bakal kena pengaruh

    l Transparan

     

    Macem-macem Pilihan Kapasitas: 5L 10L 20L.