page_banner

Changzhou Kaiguan Packaging Technology Co., Ltd.

Alamat

No. 15, Kutha Niutang, Distrik Wujin, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, China. 

Telpon

86-15261156629

0519-88998837

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita