page_banner
  • Food grade LDPE cubitainer

    Kubitainer kelas LDPE panganan

    Kubit digawe saka poliethelin kerapatan rendah lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadhah lan kothak uga didol kanthi kapisah, Pabrik kita wis adol cubitainer ing Alibaba online luwih saka 10 taun.

    Kubit kita memenuhi syarat FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.

  • Adblue Jerry Can Containers with nozzle

    Adblue Jerry Bisa Wadah kanthi nozel

    Ing pemurnian gas buntut mobil, adblue Jerry Can Container iki digawe saka poliethelin kapadhetan endhek lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadah lan kothak uga didol kanthi kapisah.

    Adblue Jerry Can Container kita cocog karo persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.

  • Collapsible 5 liter ultrasound gel cubitainer

    Cubitainer gel ultrasonik 5 liter sing bisa dilempati

    Cubitainer gel ultrasonik 5 liter sing bisa digawe saka poliethelin kapadhetan kurang lan minangka paket sing dipasang, nggawa kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadah lan kothak uga didol kanthi kapisah.

    Kubit gel ultrasound 5 liter sing bisa diluncurake memenuhi persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.