page_banner

Piranti Isi

Katrangan singkat:

Panganggone

Peralatan iki digunakake kanggo ngisi lan nutup tas ing kothak.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Prinsip Kerja

Mesin iki nggunakake pompa rotor stainless steel 304 plus motor servo kanggo panyerepan lan transportasi material, kanthi operasi stabil lan efisiensi ngisi tinggi.

Benerake cangkeme tas kanthi manual ing kothak ing bayonet sing diisi, lan endhas isi kanthi otomatis nyilem kanggo diisi.

Sawise ngiseni, tutup ditutup kanthi manual ing sabuk tutup, lan sabuk tutup digawa menyang sisih ngisor endhas tutup, lan silinder tutup digawa menyang tutup tutup, lan tutup tutup kanthi otomatis dipindhah menyang cangkeme tas, lan tutup ditutup. Kantong kasebut meneng utawa ditutup kanggo ngrampungake isi lan tutup.

Sawise kemasan rampung, tas sing meneng kanthi otomatis ditancep saka kanthong kertu, lan tas kasebut diangkut menyang proses sabanjure nganggo sabuk conveyor.

Mesin iki minangka alternatif kanggo gaweyan manual. Mesin kasebut dilengkapi layar tutul, lan setelan paramèter operasi wis disetel ing layar tutul. Mung operasi tas ndhuwur lan tutup ndhuwur sing dibutuhake.

Mesin iki cocog kanggo ngisi lan nutup panganan, bahan kimia saben dina, umbah-umbah, agrokimia lan produk liyane.

Filling Equipment4

Spesifikasi utama

Jeneng Mesin Mesin ngisi kotak siji-kothak semi-otomatis
Model mesin CCG-1B
Jinis tas sing ditrapake Kantong ing kothak
Diameter cangkeme tas sing ditrapake Disesuaikan miturut conto
kacepetan capping Kira-kira 150 tas / jam (banyu 10L diitung kanggo medium, sing ana gandhengane karo kacepetan penempatan manual)
Tegangan kerja AC220V Single phase 50Hz
Kekuwatan 2.5kW
Ukuran Mesin 1400mm × 720mm × 1700mm (dawa × jembaré × dhuwur)
凯冠-fillingchagndedasasdsd

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori