page_banner
  • Tap / Faucet

    Tutul / Faucet

    Tutul kasebut minangka faucet plastik poliethelin lan duwe gagang setengah mati / mati kanggo ngontrol lengkap lan presisi aliran kasebut. Bisa digunakake kanggo mbuwang cairan sing paling ora gampang kobong saka wadhah kita.