page_banner

Kubitainer kelas LDPE panganan

Katrangan singkat:

Kubit digawe saka poliethelin kerapatan rendah lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

Wadhah lan kothak uga didol kanthi kapisah, Pabrik kita wis adol cubitainer ing Alibaba online luwih saka 10 taun.

Kubit kita memenuhi syarat FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Nalika milih Cubitainer, sampeyan milih paket sing dibangun kanggo nahan kemasan kimia. Ngluwihi panggunaan minangka paket produk kanggo bahan kimia, Cubitainer ditampa kanthi apik ing industri panganan lan obat-obatan.

Kapasitas Ukuran mbukak (mm) Jumlah (pc) Ukuran produk (mm) Ukuran paket (mm)

5L

φ32

300

175x175x175

640 * 390 * 580

10L

φ32

      200

230x230x230

650 * 450 * 400

18L

φ32

200

275x275x275

650 * 450 * 400

20L

φ32

200

295x275x275

650 * 450 * 400

Food grade LDPE cubitainer2

Mupangate Cubitainers

  • Bisa dilipat kanggo disimpen, nyuda akeh ruang panyimpenan sing dibutuhake dibandhingake kaleng logam lan wadhah plastik sing kaku.
  • Iki dirancang resin kanggo nggawe kontainer kanthi asam unggul, alkali, banyu, asor lan tahan adhem.
  • Paket sing entheng lan gampang ditangani sing nyedhiyakake keterampilan kerja sing apik lan bisa digunakake kanthi macem-macem jinis aksesoris kanggo pouring konten sing gampang lan gampang.
  • Ing produk sing ramah lingkungan, wadhah njero ora ngetokake gas sing mbebayani sajrone pembakaran lan kothak karton njaba bisa dipisahake kanggo nyuda, digunakake maneh lan didaur ulang.
Food grade LDPE cubitainer4
Food grade LDPE cubitainer3

Ctas ubitainer ing kaluwihan kothak

  • Volume saka 1 nganti 25 liter
  • Werna alami
  • Assembled Cubitainer ngemot Kubus sing gedhe sing dilebokake ing over-pack sing bergelombang
  • Gagang cetakan
  • Tarik spout lan tuang deterjen, gel lan produk reresik.
  • Karton khusus
  • Insert LDPE; overboard serat ;
  • Gampang dikirim, ditangani lan diwutahake.
  • Cepet lan entheng, nyuda biaya transportasi lan biaya panyimpenan;
  • Cairan mili ing aliran terus-terusan saka garis mandhiri.
  • Ketemu khusus kanggo FDAbangsane
Food grade LDPE cubitainer1

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita