page_banner
  • BIB is the most perfect form of packaging for drinking water

    BIB minangka bentuk kemasan paling sampurna kanggo banyu ngombe

    Kemasan bag-in-box, diarani kemasan kothak BIB, minangka bentuk kemasan paling sukses ing taun-taun pungkasan ing kemasan inovasi global, amarga keamanan, kebersihan, kenyamanan, karakteristik lingkungan, pangembangan Eropa lan Amerika sing cepet. ...
    Waca liyane
  • Bag in box packaging market is popular, safe and convenient advantages

    Bag ing pasar kemasan kothak populer, aman lan trep

    Panganan wong iku dina, panganan sing luwih aman dhisik. Ing industri kemasan terus berkembang saiki, masarakat saya prihatin babagan keamanan lan kenyamanan bungkus. Dadi faktor apa sing bakal mengaruhi keamanan kemasan panganan? Bahan kemasan yaiku ...
    Waca liyane
  • What is bag in box packaging?

    Apa tas ing kemasan kothak?

    Bag-in-box minangka salah sawijining bentuk kemasan sing nggabungake kothak, tas lan corong tabung, sing nggampangake transportasi lan distribusi produk cair kanthi efisiensi efektif lan nyegah non-kontaminasi. Kantong: Kantong kasebut kalebu pirang-pirang lapisan film ...
    Waca liyane
  • How much do you know about cheertainer?

    Sepira sampeyan ngerti babagan che cheseer?

    Minangka tas kemasan cair, tas che cheseer ing kothak ora anyar, wiwit siji utawa rong ewu taun kepungkur, manungsa wis ngerti cara nggunakake kulit wedhus, offal hérbivor (weteng) kanggo nggawe kanthong banyu kanggo banyu, nanging peralatan kasebut wis diganti kaping dening hard luwih trep ...
    Waca liyane
  • Eco-friendly vertical bag in box

    Kantong vertikal sing ramah lingkungan ing kothak

    Dina iki kita pengin ngrembug babagan tas-in-box sing ramah lingkungan anyar (pengganti cubitainer sing sampurna). Kita wis biasa ngarani tas-in-box vertikal, amarga dibandhingake karo tas-in-box jinis bantal tradisional, bisa njaga kothak telung dimensi ing ...
    Waca liyane
  • Tas panyimpenan banyu lipat plancongan kepiye milih?

    Plancongan ruangan nganggo tas panyimpenan banyu lipat sing trep lan ramah lingkungan, nanging kepiye cara milih tas panyimpenan banyu lipat sing bener? 1. Kapasitas. Umume, nalika mlaku-mlaku, sanajan ora ana pasokan banyu ing tengah, kanthong banyu sing isi banyu 2-3L cukup kanggo hiking sedina. Ho ...
    Waca liyane
  • Cheertainer UN TEST

    Cheentuer TES UN

    Napa PBB duwe peraturan babagan kemasan? Perserikatan Bangsa-Bangsa wis netepake standar kanggo klasifikasi, mbungkus, menehi tandha lan menehi label barang-barang sing mbebayani, kalebu barang-barang ing dalan, sepur lan barang-barang mbebayani segara. Standar kasebut dikalibrasi kanthi tliti kanggo nyakup ...
    Waca liyane
  • Shallow talk about the development prospect of flexible packaging industry in China

    Dhiskusi cethek babagan prospek pangembangan industri kemasan fleksibel ing China

    Sanajan kemasan fleksibel cair mlebu Tiongkok ing taun 1970-an, durung digunakake konsumen China lan industri sing gegandhengan. Nanging ing Eropa, kemasan fleksibel cair dadi populer banget. Pangadilan pribadi, iki bisa uga ana gandhengane karo budaya lan pola pikir ...
    Waca liyane
  • What is a cubitainer

    Apa sing diarani cubitainer

    LDPE cubitainer minangka kotak plastik semi-kaku, utawa kandung kemih, sing kaku nanging fleksibel lan gampang ditangani. Cubitainer cukup awet kanggo digunakake dhewe nanging bisa uga digunakake nganggo karton njaba sing bergelombang kanggo nggawe paket sing kuat lan meh ora bisa rusak. Wis rampung gulu benang dadi ...
    Waca liyane
  • Packaging bag liquid container for soap hand sanitizer

    Wadah cair wadhah kanggo pembersih tangan sabun

    Kubitainer LDPE lan tas vertikal misuwur kanggo ngisi sanitizer tangan sabun. Wadhah cairan tas kemasan kanggo pembersih tangan sabun memenuhi persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane. Wadhah lan kothak ar ...
    Waca liyane
  • LDPE cubitainer 5 liter with spout for medical ultrasound gel

    Cubitainer LDPE 5 liter kanthi spout kanggo gel ultrasonik medis

    Kubit LDPE populer kanggo ngisi gel ultrasonik medis. Pelanggan biasane milih spout kanggo ngilangi gel kasebut. Cubitainer LDPE kanthi spout kanggo gel ultrasound medis memenuhi persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan ...
    Waca liyane
  • Packaging bags for hypochlorous acid disinfectant

    Kantong kemasan kanggo disinfektan asam hypochlorous

    Pengaruh dening COVID-19, ana akeh permintaan produk antibakteri kayata disinfektan lan alkohol. Wiwit awal taun 2020, mesin kita kerja 24 jam saben dina kanggo pasar disinfektan asam alkohol lan alkohol. We are ngirim luwih saka 100000 pcs tas karo ...
    Waca liyane