page_banner

Dina iki kita pengin ngrembug babagan sing anyar tas-in-box sing ramah lingkungan (panggantos sing sampurna) cubitainer). Kita wis biasa ngarani atas vertikal ing kothak, amarga dibandhingake karo tas-in-box jinis bantal tradisional, bisa njaga kothak telung dimensi ing njero karton lan pas karo karton, saengga bisa nyuda kerusakan sing disebabake tabrakan lan gesekan sajrone transportasi. Nyuda resiko macem-macem kebocoran banyu.

Nyatane, che cheseer ramah lingkungan iki (tas-ing-kothak, pengganti cubitainer sing sampurna) misuwur banget ing Jepang, Korea Selatan lan negara-negara Eropa lan Amerika, lan digunakake ing industri medis, kimia, industri lan panganan. Ing kene, kita pengin ngelingake manawa wiwit virus Covid-19, ekonomi global kena pengaruh serius, lan ing wektu sing padha, tarif angkutan laut lan udara saya mundhak, kontainer lan ruang pengiriman angel banget dipesen, mula akeh para pembeli mikir babagan cara nyuda biaya, ngirit biaya pengiriman lan Storage. Ing kasus iki, vertikal kita tas-ing-kothak (pengganti cubitainer sing sampurna cheentuer) disenengi dening akeh pelanggan domestik lan manca. Nalika pelanggan milih tas-in-box vertikal (panggantos sing sampurna kanggo cheentuer) cubitainer), dheweke milih ngirit biaya lan perlindungan lingkungan. Pilihan sing mateni manuk loro nganggo watu siji pancen wicaksana.

Saka kisaran spesifikasi 3L nganti 50L, kita ndhukung kustomisasi pelanggan. Sanalika, telung dimensi kita tas-ing-kothak bisa dicithak. Yen sampeyan ngirim logo perusahaan utawa gambar desain publisitas, kita bisa nyithak ing tas produk kaya sing dibutuhake.
Sajrone wektu kangelan COVID-19, kita nampa akeh pesenan banyu disinfeksi. Pelanggan milih produk, banjur dipercaya kualitas, lan pungkasane nyetujoni layanan. Upaya kita wis dipuji dening para pelanggan, lan kita wis nampa umpan balik sing apik. Iki minangka target kita. Muga-muga kita lan kabeh pelanggan bakal tuwuh bebarengan kanggo entuk manfaat bebarengan lan asil win-win.


Wektu kiriman: Aug-19-2021