page_banner

Minangka tas kemasan cair, tas cheentuer ing kothak dudu anyar, wiwit siji utawa rong ewu taun kepungkur, manungsa wis ngerti cara nggunakake kulit wedhus, offal hérbivor (weteng) kanggo nggawe kanthong banyu kanggo banyu, nanging peralatan kasebut wis diganti saiki kanthi botol banyu atos sing luwih trep.

Yen dibandhingake karo ketel, kauntungan paling gedhe ing kanthong banyu yaiku panyimpenan sing apik, panyimpenan yen ora digunakake kanthi ukuran sithik, ora butuh papan, bobot entheng, kapasitas gedhe, volume asring luwih gedhe tinimbang ketel, mula sampeyan bisa mbukak luwih akeh banyu . Sanajan kerugiane yaiku risiko ditusuk, nanging saiki teknologi produksi plastik ndadekake kemungkinan suda banget. Ditambah karo promosi obat olahraga saiki, mula saiki wis akeh peminat olahraga outdoor wiwit nggunakake kantung banyu minangka alat nggawa banyu.
Liyane lan luwih akeh pelanggan nganggep tas cheentuer ing kothak minangka pengganti cubitainer sing sampurna. Amarga tas bentuk kubus cocog banget ing njero kothak, sing duwe fungsi cubitainer sing padha. Kantong Cheentuer (bahan tas: PA + PE) ing kothak bisa nggunakake kothak ukuran sing padha karo cubitainer. Iki misuwur ing Jepang, Korea lan negara-negara Eropa amarga entheng, nyuda biaya lan materi lingkungan. Kita yakin cheentuer (tas ing kothak) bisa dadi tren kemasan cair. Nalika pelanggan mutusake ngganti cara kemasan sampeyan saka cubitainer menyang cheentuer, pelanggan malah ora prelu nggawe kothak kanthi volume lan ukuran sing padha.

Pabrik kita wis diproduksi tas cheentuer ing kothak wiwit taun 2017. Kita duwe teknologi lan layanan sing memuaskan kanggo para pelanggan. We adol che cheeser kanggo pelanggan domestik lan luar negeri kanggo ngisi bahan kimia, panganan, cairan industri lan panggunaan medis. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kami liwat email sing ditandhani ing situs web.


Wektu kiriman: Aug-26-2021