page_banner

Plancongan njobo nggunakake tas panyimpenan banyu lipat trep lan ramah lingkungan, nanging kepiye cara milih tas panyimpenan banyu lipat sing bener?
1. Kapasitas.
Umume, nalika mlaku-mlaku, sanajan ora ana pasokan banyu ing tengah, kanthong banyu sing isi banyu 2-3L cukup kanggo hiking sedina.
Nanging, nalika panas banget, kringet, banyu akeh banget yen ing kasus ekstrem, kita uga nate ngombe kabeh banyu 6L saben dina isih rumangsa kurang, ditambah karo kemah kanggo digunakake kanggo nggawe banyu kanggo masak, sup sing nggodhok lan kebutuhan teh, ing kemah sawetara jarak saka sumber banyu, supaya ora nggunakake konsumsi energi fisik kanthi plancongan, sampah wektu utawa siji wong kanggo muter banyu kanggo nambah faktor rasa ora aman, wawasane yaiku kanggo tuku kantung banyu kapasitas 5L.
Pungkasan, kanthong banyu luwih gedhe, amarga ora butuh banyu akeh, ora bakal ngonsumsi nalika kurang ngisi banyu kanggo nyuda beban, lan mbutuhake wektu lan bisa ngisi banyu sabisane. Lan tas banyu kapasitas 2-3L jelas ora bisa nyukupi kabutuhan macem-macem lingkungan kompleks utawa macem-macem kebo (banyu ngombe kayata omben-omben), utawa kebutuhan kanggo nambah kaping kanggo muter banyu lan nggunakake energi fisik luwih akeh. .
2. Regane.
Ora ana sangsi manawa kapasitas banyu sing padha, mesthine bakal luwih murah. Nanging iki ora mutlak. Penting, perlengkapan ruangan sing paling penting yaiku kebutuhan kinerja sing bisa dipercaya, yen murah utawa murah, nanging tuku peralatan sing ora bisa dipercaya, kanthong banyu ing njelajah tas hiking pecah, saengga kantong turu, sandhangan blister, iku apik banget cangkir.
3. Bobot.
Mesthine, luwih entheng luwih entheng. Nanging isih kudu nganggep bobot lan soliditas perdagangan, yen abot lan dipercaya lan entheng lan gampang ngrampungake kontras, mula luwih becik milih abot lan dipercaya. Yen ora, banyu ora ngombe kadang-kadang bakal mati.
4. Penak.
Isi banyu supaya genah, mbukak lan cedhak supaya kepenak, nggawa banyu supaya trep, tuang banyu supaya trep, gantung supaya trep, pasang supaya gampang.
Lan Changzhou Kaiguan Packaging Technology Co., Ltd. fokus ing pangembangan lan riset saka wadhah panyimpenan banyu, sing aman lingkungan lan gampang digawa.


Wektu kiriman: Aug-13-2021