page_banner

Pengaruh dening COVID-19, ana akeh permintaan produk antibakteri kayata disinfektan lan alkohol.

Wiwit awal taun 2020, omesin ur yaiku kerja 24 jam saben dina kanggo pasar saka hdisinfektan asam yoklorat lan alkohol.

Kita ngirim luwih saka 100000 tas nganggo keran (saben wulan)) menyang pasar Jepang wiwit taun 2020. Kapasitas sing paling populer yaiku 5 liter lan 20 liter kanggo cairan saka hdisinfektan asam yoklorat lan alkohol. Biasane dikirim menyang KIX liwat udara, utawa dikirim liwat laut menyang pelabuhan Osaka, port NAGOYA lan Pelabuhan TOKYO.

Kajaba tas ing kothak (cheentuer lan ldpe cubitainer), kita uga pengin ngenalake kabeh produk kemasan:

1. SJA Series —- Kubitainer tas ing kothak, bahan plastik alus Ldpe, lempitan, ora nganggo gagang. Ukuran standar 1L-25L.

2. Seri SJB —- Wadah banyu sing bisa dibuwang, bahan Ldpe, gratis BPA, umume digunakake ing njaba ruangan, kanthi gagang nggawa. Ukuran standar 5L, 10L lan 20L.

3. Seri SJC — Jerry bisa dilipat semi, bahan Ldpe, plastik alus, portabel, awet, panggunaan ruangan, kanthi gagang nggawa. Kita minangka pemasok UNHCR paling gedhe kanggo produk jenis iki. Ukuran standar 10L lan 20L.

4. Kantong vertikal Cheentuer ing kothak, digawe dening lapisan PA mutiara PE, luwih murah tinimbang cubitainer ldpe, sertifikat UE, entheng, ngirit ruang panyimpenan, nyuda biaya pengiriman, desain anyar kanthi nggawa bolongan ing saben tas, bentuk kotak sing cocog karo kothak , cukup awet, duwe macem-macem peralatan / aksesoris. Ukuran standar 5L, 10L, 18L, 20L. 

Kita pabrik kanthi pengalaman pabrik 10 taun. Kita wis adol tas ing Alibaba iki suwene 9 taun. Pelanggan 'kabutuhan lan saran minangka kekuwatan utama kita, kepuasan pelanggan iku kita nguber. We are saiki nggoleki diterusake menyang kerja sama sing luwih gedhe karo para pelanggan jaban rangkah adhedhasar manfaate.

Kita percaya tenan manawa masarakat ing saindenging jagad bakal ngatasi COVID-19 ing wektu sing cedhak.


Wektu kiriman: Sep-06-2020