page_banner

LDPE cubitainer minangka kotak plastik semi-kaku, utawa kandung kemih, sing kaku nanging fleksibel lan gampang ditangani. Cubitainer cukup tahan lama kanggo digunakake dhewe nanging bisa uga digunakake nganggo karton njaba sing bergelombang kanggo nggawe paket sing kuat lan meh ora bisa rusak. Nduwe finish gulu utas supaya bisa ditempelake nganggo topi utawa spigot. Bisa dicocogake karo mesin sing ngisi paling in-line.

Cubitainer minangka kandung kemih ing njero kothak uga diarani tas ing kothak. Yaiku tas sing bisa dilipat kanthi tutup ing njero kothak kanthi rating 4G uga diarani kombinasi kemasan.

Kubit diwenehake kanthi tutup 32mm lan tutup bledug. Elinga yen tutup spigot 32mm sing ditampilake ing panggon liya opsional lan diwenehake kanthi kapisah.

Yen diisi, cubitainer nganggep bentuk kubus lan yen kosong, bisa dilipat dhewe. Nggunakake kotak kanthi efisiensi 97-100% nggawe produk metu lan nyuda sampah produk. Campuran proprietari saka patuh karo FDA (LDPE) lan poliethelin kapadhetan kurang linear (LLDPE) nggawe kubus cukup fleksibel kanggo ngatasi kabeh jinis produk.

Kubitainer bisa digunakake kanggo gel ultrasonik 5 liter, reagen hematologi 20L, pelarut, adblue, desinfektan, pembersih tangan, sabun cair, sampo, kecap, cuka, sake Jepang, pelumas, bahan kimia, lukisan, tinta, perekat, deterjen cair.

Spesifikasi kubus kalebu 1 liter nganti 25 liter.

Keuntungan Kubit:

Entheng
Bisa ditumpes
Didaur ulang
Sekali pakai
Produksi loop tertutup

Mupangate Lingkungan

Kurang produksi, kurang energi kanggo daur ulang
Kurang papan sing dibutuhake ing fasilitas daur ulang
Gampang diindhari saka TPA
Ngilangake bahan kimia pembersih sing atos sing dibutuhake kanggo nggunakake maneh kontainer
Nyuda katergantungan ing produksi resin prawan

Wuku Biaya

Biaya bahan lan transportasi sing luwih murah
Biaya panyimpenan, penanganan lan transportasi sing luwih murah
Tuku bahan umume luwih murah
Biaya produk sing luwih murah tinimbang ngganti kontainer sing luwih permanen
Biaya produk sing luwih murah, nyuda risiko kontaminasi.

 


Wektu kiriman: Dec-29-2020