page_banner

A tas-ing-kothak yaiku salah sawijining bentuk kemasan sing nggabungake kothak, tas lan cangkeme tabung, sing nggampangake transportasi lan distribusi produk cair kanthi efisiensi efektif lan nyegah kontaminasi.
Kantong: Kantong kasebut kasusun saka pirang-pirang lapisan film sing disegel panas, dirancang kanggo nglindhungi kualitas produk lan njaga produk supaya aman saka diisi nganti pungkasan.

Basis: Dhasar kabeh komponen pipa tas-ing-kothak, komponen plastik sing mbukak iki ditutup menyang tas sajrone produksi lan minangka titik mlebu kanggo ngisi produk menyang tas. Sawise diisi, basis kasusun saka tutup sing gampang, jinis tutul utawa konektor, gumantung saka pungkasan aplikasi.
Nozel: Nozel nuduhake akeh komponen kelas sing pas karo pangkalan. Ing lapangan Bag-in-Box BIB, tutup bisa dadi tutup sing gampang, katup kompleks lan adaptor utawa selang kanggo nyambungake peralatan dispensasi.
Kothak: Kothak minangka kemasan eksternal sing ngemot tas sing isine lan tutup. Bisa uga kothak karton sing sederhana utawa drum baja ukuran industri.
Sejarah ing tas-ing-kothak proses:
Dipelopori lan dipatenake dening William R. Scholle ing taun 1955, bag-in-box kasebut asline digunakake kanggo ngeterake asam baterai kanthi aman menyang stasiun bahan bakar otomotif lan toko perbaikan. Sanajan jinis kemasan iki mung ing industri otomotif kanggo diwiwiti, nanging ora suwe saya maju dadi industri liyane. 1956, proses ngisi aseptik sampurna, ingtas-ing-kothak bisa ditambahi nganti produksi produk panganan lan omben-omben.
Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd. nduweni pengalaman 12 taun ing industri kemasan perlindungan lingkungan, perusahaan penting banget kanggo kualitas produk lan ngontrol kabeh tautan wiwit wiwitan, kanthi sikap terbuka lan tulus, kita nampani kanca saka kabeh lapisan masyarakat menyang perusahaan kanggo komunikasi lan pengawasan.


Wektu kiriman: Sep-02-2021