page_banner

Pelanggan liyane saya akeh nggunakake che cheseer kanggo ngisi produk cair.

Banjur, apa sing dadi che cheseer?

Iki minangka wadhah kemasan anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan apik kanggo produk kemasan kaku utawa semi-kaku, sing nggawe cheeratainer minangka alternatif sing sampurna kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, tutup utawa katup lan kothak karton.

Struktur bentuk kubus menehi stabilitas gedhe lan kapasitas kosong maksimum. Nduweni rong lapisan: Lapisan njaba: (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine beda-beda gumantung karo kabutuhane klien. Kombinasi loro lapisan kasebut menehi kontainer struktur sing fleksibel nanging dikuatake.

Yen kebak, kanthi kothak karton, bisa ditumpuk kanthi sampurna, nggawe palet sing aman lan aman. Yen kosong, komponen-komponen kasebut bisa diangkut lan disimpen dilipat, saengga bisa nyuda ruang sing dibutuhake. Pangurangan iki nyebabake penghematan ekonomi.

Cheentuer bisa digunakake kanggo kabeh jinis produk cair lan semi-cair kanggo konsumsi industri lan domestik. Sektor utamane sing dimaksud yaiku:

• Bahan Kimia lan Bahan Kimia (pelumas, cat, perekat, tinta, tani, ternak, perawatan banyu, bahan bakar cair, obat-obatan lan kosmetik). • Deterjen • Pelumas • Panganan lan omben-omben (sake Jepang, cuka, bumbu, wangi, saos, basa kanggo omben-omben, kopi, minyak, jus lan produk susu).

Para pelaku mbantu pelanggan kanggo nyuda biaya.

l 60% nyuda biaya pergudangan

l 20% Pangirangan biaya energi

l Pangurangan 50% biaya transportasi

l 90% Pengirangan biaya daur ulang

Kardus che cheseer duwe kaluwihan:

  • Kothak karton 100% bisa didaur ulang.
  • Area permukaan sing gedhe lan bisa dikustomisasi kanggo komunikasi grafis.
  • Penumpukan lan palletising sing dioptimalake kanthi total, sing nyuda biaya logistik.
  • Ukuran sing beda-beda lan desain sing disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan saben klien utawa produk.

Wektu kiriman: Sep-06-2020