page_banner

Iki produk anyar kanthi desain versi anyar. Kantong kasebut digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

Yen sampeyan duwe panjaluk liyane, kita bisa nambah materi sing bakal dadi alangi dhuwur utawa alangan cahya. Spesifikasi standar yaiku 5 L, 10 L, 18 L lan 20 L. Kita gelem nyedhiyakake conto sampel gratis kanggo para pelanggan. 

Kita uga duwe mesin ngisi kanggo che cheseer tas ing kothak. Yen sampeyan kasengsem, kita bakal menehi informasi luwih lengkap. 

Kita nggabungake mupangate lingkungan kanggo kemasan tas-ing-kothak tradisional lan akeh
mupangat kinerja wadhah sing kaku.

  • Wadah kasebut entheng banget lan gampang ditangani.
  • Produk kasebut dilindhungi saka cahya lan udhara, sing ngidini nglindhungi kabeh sifat nganti rampung kabeh.
  • Desain sing lancar ngidini 99% cairan bisa dikosong.
  • Aliran output tetep lan tetep, tanpa gelembung udara utawa percikan.
  • Kantong tetep ora bisa obah ing njero kothak, mula nyegah tutup saka obah sajrone ngeterake.
  • Ngurangi volume kemasan, nalika kosong lan nalika kebak.
  • Penghematan sing cukup ing ruang lan biaya logistik lan lingkungan.
  • Area permukaan sing gedhe kanggo komunikasi grafis. Kothak kasebut dirancang kanthi khusus. Amarga digawe saka karton, kabeh sisih bisa dicithak, sing menehi area permukaan komunikasi sing gedhe.
  • Dhukungan teknis lan desain khusus.
  • Nduweni macem-macem stopper, tutup lan katup.

Para pelaku mbantu pelanggan kanggo nyuda biaya.

l 60% nyuda biaya pergudangan

l 20% Pangirangan biaya energi

l Pangurangan 50% biaya transportasi

l 90% Pengirangan biaya daur ulang 


Wektu kiriman: Sep-06-2020