page_banner

Warta Industri

  • What is bag-in-box packaging?

    Apa kemasan tas ing kothak?

    Bag-in-box minangka salah sawijining bentuk kemasan sing nggabungake kothak, tas lan corong tabung, sing nggampangake transportasi lan distribusi produk cair kanthi efisiensi efektif lan nyegah non-kontaminasi. Kantong: Kantong kalebu pirang-pirang lapisan film ...
    Waca liyane
  • How much do you know about cheertainer?

    Sepira sampeyan ngerti babagan che cheseer?

    Minangka tas kemasan cair, tas che cheseer ing kothak ora anyar, wiwit siji utawa rong ewu taun kepungkur, manungsa ngerti nggunakake kulit wedhus, offal hérbal (weteng) kanggo nggawe kanthong banyu kanggo banyu, nanging peralatan kasebut diganti saiki kaping dening hard luwih trep ...
    Waca liyane
  • Eco-friendly vertical bag in box

    Kantong vertikal sing ramah lingkungan ing kothak

    Dina iki kita pengin ngrembug babagan tas-in-box sing ramah lingkungan anyar (pengganti cubitainer sing sampurna). Kita wis biasa ngarani tas-in-box vertikal, amarga dibandhingake karo tas-in-box jinis bantal tradisional, bisa njaga kothak telung dimensi ing ...
    Waca liyane
  • Tas panyimpenan banyu lipat plancongan kepiye milih?

    Plancongan ruangan nganggo tas panyimpenan banyu lipat sing trep lan ramah lingkungan, nanging kepiye cara milih tas panyimpenan banyu lipat sing bener? 1. Kapasitas. Umume, nalika mlaku-mlaku, sanajan ora ana pasokan banyu ing tengah, kanthong banyu sing isi banyu 2-3L cukup kanggo hiking sedina. Ho ...
    Waca liyane
  • Cheertainer UN TEST

    Cheentuer TES UN

    Napa PBB duwe peraturan babagan kemasan? Perserikatan Bangsa-Bangsa wis netepake standar kanggo klasifikasi, mbungkus, menehi tandha lan menehi label barang-barang sing mbebayani, kalebu barang-barang ing dalan, sepur lan barang-barang mbebayani segara. Standar kasebut dikalibrasi kanthi tliti kanggo nyakup ...
    Waca liyane
  • What is cheertainer

    Apa che cheseer

    Pelanggan liyane saya akeh nggunakake che cheseer kanggo ngisi produk cair. Banjur, apa sing dadi che cheseer? Iki minangka wadhah kemasan anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan apik kanggo produk kemasan kaku utawa semi-kaku, sing nggawe ...
    Waca liyane