page_banner

Warta

  • Packaging bags for hypochlorous acid disinfectant

    Kantong kemasan kanggo disinfektan asam hypochlorous

    Pengaruh saka COVID-19, ana akeh permintaan produk antibakteri kayata disinfektan lan alkohol. Wiwit awal taun 2020, mesin kita kerja 24 jam saben dina kanggo pasar disinfektan asam alkohol lan alkohol. Kita ngirim luwih saka 100000 tas nganggo ...
    Waca liyane
  • Why cheertainers?

    Napa che cheeser?

    Iki produk anyar kanthi desain versi anyar. Kantong kasebut digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis ...
    Waca liyane
  • What is cheertainer

    Apa che cheseer

    Pelanggan liyane saya akeh nggunakake che cheseer kanggo ngisi produk cair. Banjur, apa sing dadi che cheseer? Iki minangka wadhah kemasan anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan apik kanggo produk kemasan kaku utawa semi-kaku, sing nggawe ...
    Waca liyane