page_banner
  • 20 liter cheertainer bag in box

    20 kantong che cheeurer ing kothak

    Kantong Cheentuer ing kothak minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer sing kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing nggawe alternatif sing sampurna kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kantong cheentuer ing kothak digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

  • BPA Free Collapsible Water Container (with Spigot)

    Wadah banyu sing bisa dibuwang BPA (kanthi Spigot)

    RASA HEBAT GRATIS OLEH GRATIS:

    l Plastik LDPE digawe kanthi bahan baku Jepang paling apik.

    l Ramah lingkungan ora beracun

    l Ora ana BPA PVC utawa DEHP

    l Ora ana ambu plastik plastik

    l Rasa banyu ora bakal kena pengaruh

    l Transparan

     

    Macem-macem Pilihan Kapasitas: 5L 10L 20L.

  • Food grade LDPE cubitainer

    Kubitainer kelas LDPE panganan

    Kubit digawe saka poliethelin kerapatan rendah lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadhah lan kothak uga didol kanthi kapisah, Pabrik kita wis adol cubitainer ing Alibaba online luwih saka 10 taun.

    Kubit kita memenuhi syarat FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.

  • 5 liter ultrasound gel bag

    Kantong ultrasonik 5 liter

    Tas gel ultrasonik 5 liter minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer sing kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing ndadekake alternatif sing cocok kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kantong ultrasonik 5 liter digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

  • Adblue packaging

    Kemasan adblue

    Kantong kemasan adblue ing kothak minangka wadhah anyar sing nggabungake keluwesan Tas ing Kothak lan kaluwihan kontainer kaku utawa semi-kaku sing luwih apik, sing ndadekake alternatif sing cocog kanggo kabeh opsi kasebut. Iki kalebu tas plastik bentuk multi kubus, keran, tutup utawa katup lan kothak karton.

    Kemasan adblue digawe saka plastik multilayer. Lapisan njaba (poliamida + polietilen) nglindhungi oksigen lan kelembapan; kerapatan lan komposisine bisa beda-beda gumantung karo kabutuhan klien utawa produk. Lapisan njero (polietilen) elastis lan tahan luh.

  • Adblue Jerry Can Containers with nozzle

    Adblue Jerry Bisa Wadah kanthi nozel

    Ing pemurnian gas buntut mobil, adblue Jerry Can Container iki digawe saka poliethelin kapadhetan endhek lan minangka paket sing dipasang, dilengkapi kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadah lan kothak uga didol kanthi kapisah.

    Adblue Jerry Can Container kita cocog karo persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.

  • Collapsible 5 liter ultrasound gel cubitainer

    Cubitainer gel ultrasonik 5 liter sing bisa dilempati

    Cubitainer gel ultrasonik 5 liter sing bisa digawe saka poliethelin kapadhetan kurang lan minangka paket sing dipasang, nggawa kothak, wadhah, tutup polipropilena putih.

    Wadah lan kothak uga didol kanthi kapisah.

    Kubit gel ultrasound 5 liter sing bisa diluncurake memenuhi persyaratan FDA lan kabeh bahan baku sing dadi pilihan kanggo panyimpenan banyu lan akeh kemungkinan liyane.

  • Filling Equipment

    Piranti Isi

    Panganggone

    Peralatan iki digunakake kanggo ngisi lan nutup tas ing kothak.

  • Tap / Faucet

    Tutul / Faucet

    Tutul kasebut minangka faucet plastik poliethelin lan duwe gagang setengah mati / mati kanggo ngontrol lengkap lan presisi aliran kasebut. Bisa digunakake kanggo mbuwang cairan sing paling ora gampang kobong saka wadhah kita.

  • Semi-Collapsible Jerry Can

    Sepi-Collapsible Jerry Bisa

    GInformasi lan Deskripsi eneral  

    Kapasitas 10l 20l Semi-Collapsible Jerry Bisa digawe saka bahan panganan ldpe.

    Iki minangka wadhah kanggo keperluan rumah tangga umum kanggo nggawa lan nyimpen banyu ngombe.