page_banner

Sepi-Collapsible Jerry Bisa

Katrangan singkat:

GInformasi lan Deskripsi eneral  

Kapasitas 10l 20l Semi-Collapsible Jerry Bisa digawe saka bahan panganan ldpe.

Iki minangka wadhah kanggo keperluan rumah tangga umum kanggo nggawa lan nyimpen banyu ngombe.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Spesifikasi Teknis

Kapasitas: 10 l, 20l

Bobot (10l): 200 g.

Bobot (20l): 290 g.

Materi: diprodhuksi saka bahan pangan LDPE, ora ngemot unsur beracun. Jerry bisa mandhiri, sanajan isi kurang saka 1/4 saka volume maksimal.

Suhu operasi: bisa tahan suhu wiwit -20 derajat nganti + 50 derajat.

Kekandelan rata-rata: 0,6 mm lan kekandelan pojok minimal 0,5 mm.

Lamaran

Kita minangka pemasok biasa kanggo UNHCR, UNICEF lan LSM liyane. Iki digunakake ing lingkungan liar kanggo urip kanthi militer, lan sawetara digunakake kanggo kemah ruangan utawa panggunaan rumah tangga. Nozel utawa tunyuk opsional ing macem-macem aplikasi.

Semi-Collapsible Jerry Can5

Packing

50 kaleng jerry 10l dikemas ing karton kualitas ekspor 58x 38 x 45 cm.

50 kaleng jerry 20l dikemas ing karton kualitas ekspor 67x 46 x 50 cm.

Cara pengepakan sing beda bisa ditampa supaya bisa maksimal mbukak beban ing palet lan kontainer.

Bagéyan saben karton: 50.

Bobot saka kemasan (10l): 10 kg.

Bobot saka kemasan (20l): 12 kg.

Informasi Kontainer

10 liter

15000 lembar saben kontainer 20 'DC (tanpa palet).

30000 lembar saben 40 'DC kontainer (tanpa palet).

36000 potongan saben 40 'HC kontainer (tanpa palet).

12000 lembar saben wadhah 20 'DC (kanthi palet).

24000 lembar saben 40 'DC kontainer (kanthi palet).

30000 lembar saben 40 'HC kontainer (kanthi palet)

20 liter

6000 lembar saben wadhah 20 'DC (tanpa palet).

12000 lembar saben kontainer 40 'DC (tanpa palet).

14800 lembar saben 40 'HC kontainer (tanpa palet).

semi-collapsible-jerry-can-(6)

Product Kinerja lan Kontrol Kualitas

Tes Resistensi / Gulung:

Jerry Semi-Collapsible Bisa tahan ing permukaan sing atos nalika diisi volume banyu maksimal (10 liter, 20 liter) ing 20 ° C.

Tes gulung lengkap kasusun saka 10 tetes berturut-turut saka dhuwur 2,5 m. jerry bisa diangkat, dadi titik paling ngisor 2,5 m saka lemah. Jerry bisa nolak minimal 3 tetes.

da

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita