page_banner
  • Semi-Collapsible Jerry Can

    Sepi-Collapsible Jerry Bisa

    GInformasi lan Deskripsi eneral  

    Kapasitas 10l 20l Semi-Collapsible Jerry Bisa digawe saka bahan panganan ldpe.

    Iki minangka wadhah kanggo keperluan rumah tangga umum kanggo nggawa lan nyimpen banyu ngombe.