page_banner

LAYANAN KAMI

Muga-muga bisa nggawe kemitraan jangka panjang karo kabeh pangguna kanggo masa depan sing apik!

1529049_160610583084_2

Layanan pra-sales

√ Dhukungan penyelidikan lan konsultasi.
√ Dhukungan tes conto.
√Maca pabrik ing kutha ChangZhou (cedhak Shanghai, China).

1529049_151318017083_2

Layanan OEM

√ Ukuran tong bisa disesuaikan.
√ Logo lan tandha sampeyan bisa diwenehi tandha ing karton.
√ Buku instruksi bisa disesuaikan.

1529049_110950302084_2

Layanan sawise-sales

Kasedhiya tim ___R & D.
√Sawise layanan sales 24/7.
√ Rega paling apik kanggo pesenan terus-terusan.
√Kita bisa nindakake kabeh pakaryan pengiriman, reresik bea cukai lan dokumen kanggo ngirim barang kanthi istilah FOB / CIF / Door to door, liwat dalan segara lan dalan udara.

Siap ngulandara Bisnis anyar?