page_banner

Tutul / Faucet

Katrangan singkat:

Tutul kasebut minangka faucet plastik poliethelin lan duwe gagang setengah mati / mati kanggo ngontrol lengkap lan presisi aliran kasebut. Bisa digunakake kanggo mbuwang cairan sing paling ora gampang kobong saka wadhah kita.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Apa sing dibutuhake kanggo fitment?
n Apa sampeyan butuh kecocokan sing jelas?
n Apa viskositas produk sampeyan?
n Kepiye produk sampeyan bakal disebar?
n Apa peralatan dispensasi sampeyan saiki?

Tap  Faucet1

Gegayutan FITMEN

1. Tutup dering segel: digawe dening karet PE lan silikon, utamane cocog kanggo industri panganan, kanthi kinerja segel sing sampurna;
2. Tutup batin : Tutup kaya iki kanggo pelanggan Jepang, ana plug ing PE, sing bisa nutup tutup kanthi apik;
3. Tutup ventilasi: Tutup kuwi biasane digunakake kanggo cairan sing ngasilake gas sajrone transportasi, gas kasebut bakal dibuwang saka bolongan ventilasi, nanging cairan kasebut ora bakal bocor saka kana;
4. Tap dispensing : Aksesoris biasa , umume digunakake kanggo mbukak lan nutup tandur kontainer kanggo ngontrol ON / OFF cairan ing njero;
5. Spout: Utamane kanggo cairan ropy, mbantu kanggo induksi aliran;
6. Nozzle: utamane kanggo pangalihan cairan, saiki kasedhiya ukuran patang: 20cm, 25cm, 38cm, 50cm, sing bisa dilengkapi kabeh seri produk;
7. Majelis gagang: Utamane dilengkapi kontainer sing ora duwe gagang dhewe, utamane 4L-10L, nggawe solusi nggawa luwih ekonomi;
8. Majelis gagang ganda: Utamane dilengkapi wadhah sing ora duwe gagang dhewe, utamane 15L-18L, nggawe solusi nggawa luwih ekonomi;
9. Karton karton : Kanggo nyukupi kebutuhan sawetara pelanggan, kita wis ngatur sawetara karton khusus kanggo kontainer kanthi volume 5L, 10L, 18L, 20L.

Tap  Faucet4
Tap  Faucet3

Sertifikat

Tur Pabrik

IMG_2381
workshop2
rerer
343434

Pujian Pelanggan

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori